Us donem la benvinguda al Calendari d'Advent Solidari!

Som un grup divers de persones amb una passió compartida per la solidaritat i una missió clara: donar a conèixer les entitats solidàries de Badalona de les que formem part. En aquesta ciutat hi ha un teixit associatiu vibrant i fortament compromès amb causes socials. Fem brillar aquestes entitats i apropem-les als cors de tothom.

Des de cada projecte vivim la riquesa i l’aprenentatge que comporta col·laborar en xarxa, cercant sinèrgies i posant en comú coneixements i recursos. Aquest calendari també és fruit d'aquesta cooperació entre les persones i les entitats socials.

A través d'aquest joc, us portarem més a prop d'aquestes entitats, compartint les seves històries inspiradores i les seves iniciatives transformadores.

Però no només volem informar-vos, sinó també animar-vos a involucrar-vos i fer la vostra pròpia diferència. Potser us sentiu inspirats a fer de voluntaris, donar suport a una causa o compartir aquest calendari amb altres badalonins i badalonines per augmentar l'impacte de les entitats.

Així que, benvingudes i benvinguts a aquest viatge amb nosaltres. Conjuntament, podem fer de Badalona un lloc encara millor i més solidari. Gràcies per unir-vos en aquesta missió de donar veu i suport a les persones que acompanyem des de les nostres entitats.


Agraïments especials:

Idea Inicial:   Ferran Oncins
Logotip: Maria del Mar Oncins
Disseny: David Villòria
Hosting: Quim Gual

Vídeos promocionals:
I a tot l’equip de Caritas Sant Josep de Badalona!