BASES DEL JOC

El joc del Calendari

És un joc que vol donar a conèixer les entitats de caire social de la nostra ciutat, amb l’objectiu de fer xarxa entre totes, de sensibilitzar sobre les diverses problemàtiques socials de la ciutat i donar-nos a conèixer als ciutadans. Les preguntes o activitats que es faran cada dia, van relacionades amb l’acció social desenvolupada a la ciutat de Badalona.

Participants

Poden participar totes les persones que ho vulguin. Només cal registrar-se i seguir les indicacions.

Inscripcions

Per poder participar-hi cal accedir a Calendari d’Advent Solidari i registrar-se. Les dades personals estan protegides i la seva manipulació restringida d’acord amb la legislació vigent. Amb la inscripció, i només en cas que hagis posat el teu telèfon mòbil, t'afegirem a un grup de difusió via WhatsApp a través del qual rebràs les notícies més rellevants.

Desenvolupament del joc

Tal i com marca el calendari d’advent, cada dia, de l’1 al 24 de desembre, s’ha d’obrir una finestreta on una entitat de Badalona us proposarà una pregunta/activitat a realitzar. Cada finestreta es podrà obrir a partir de les 12 de la nit del mateix dia (0:00 hores).

La puntuació s'anirà actualitzant cada dia a les 00:05h.

Inici del joc

El calendari solidari comença el divendres, 1 de desembre i acaba el diumenge dia 24 de desembre a les 23:59. La festa final i el lliurament de premis serà el dia 13 de gener. Lloc i hora a concretar.

Guanyadors

Les respostes i els guanyadors seran publicats el dia 27 de desembre en el mateix web. La persona que obtingui més puntuació serà la guanyadora del joc. Hi haurà més premis segons participació.

Incidències

Qualsevol desacord amb les respostes o la puntuació obtinguda caldrà que et posis en contacte amb l’organització enviant un mail a info@calendariadventsolidari.cat

Premis

Gràcies a les empreses col·laboradores que també trobaràs darrera de les finestretes, les persones que aconsegueixin més puntuació poden obtenir un premi. Entre d’altres, es pot aconseguir: una escapada de tres dies als Pirineus amb habitació doble, mitja pensió i pujar al parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, una TV, una tablet, vals de descompte per comprar als mercats municipals, etc.

Acceptació de les bases

La Comissió organitzadora es reserva el dret a resoldre qualsevol dels aspectes no previstos ni detallats en aquestes bases. La participació en el joc suposa l’acceptació dels contingut d’aquestes bases i del veredicte resultant.

```